Groepscoaching - Master Leaps

Ga die dromen achterna die je altijd al hebt gehad en nooit durfde waar te maken. Weet je niet HOE? Net daarom is deze Master Class ontwikkeld. Gebaseerd op wat ik heb geleerd en uitgevoerd de voorbije 45 jaar. Gebaseerd op het nemen van kleine stappen in de goede richting. Gebaseerd op de fouten die ik heb gemaakt op mijn weg! Gebaseerd op de juiste mindset en positief denken. 

In de Master Leap sessies werken wij samen opdat jij stappen zou zetten. Ik leer je HOE het te doen, zodat het een manier van leven wordt. Een manier die je zal blijven toepassen, lang nadat we hebben samengewerkt. In 9 sessies krijgen we inzichten in hoe het daar boven in ons 'koppeke' allemaal werkt. Hoe we onze perceptie kunnen gaan veranderen en die mentale spieren trainen. We leren hoe we afscheid kunnen nemen van overtuigingen die in eerste instantie de onze niet waren. We leren wie we echt zijn. We herontdekken onszelf en gaan voluit voor het leven wat voor jou voorbestemd is, los van alle mogelijke invloeden van buitenaf.  Klaar voor die uitdaging? 


Reacties van deelnemers:

Maya V.D "Ik heb deelgenomen aan de Master Leap en dit is me heel duidelijk geworden: Angst is niet echt. Het is een product van onze verbeelding. De enige plaats waar angst kan overleven is in onze gedachten over de toekomst. Angst is niet echt. Angst is een keuze"

Annie R.: "Tijdens deze Master Leap sessie heb ik heel wat geleerd over het leven: Ik heb een andere kijk op het leven gekregen. Ik kan bepaalde zaken makkelijker minimaliseren. Ik kan beter omgaan met bepaalde situaties en die plaatsen. Ik schenk meer aandacht aan mezelf in plaats van aan anderen. Dank je voor die nieuwe inzichten die een impact hebben op mijn leven."  

I Dare YOU!


"Geen actie ondernemen zorgt ervoor dat angst en twijfel alleen maar groeien. Actie brengt moed en vertrouwen. Als je een angst wil overwinnen, blijf dan niet thuis zitten, maar ga er op uit en onderneem iets" -  Dale Carnegie

Master Leap - De weg naar een nieuw en positief leven

Een programma dat je de inzichten en vooral de kracht zal geven om al je dromen te realiseren.

Programma

Bekijk welke programmapunten we onder de loep nemen gedurende deze 9 sessies

Beschikbare data

Wegens Covid-19 zijn er voorlopig nog geen aankomende data beschikbaar.

Alle sessies worden gegeven in 9 opeenvolgende weken en starten telkens om 19 uur en lopen af om 21 uur.

Locatie: Gent

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x