Dit ben ik

Hi

Ik ben Vicky, een 47-jarige mama, life / mental en performance coach en zakenvrouw die graag reist, schrijft en kan genieten van de kostbare tijd met de kinderen, mijn partner en familie. Ik ben geboren te Gent, één van de meest charmante steden van België. 

Al sinds mijn jeugdjaren schreef ik heel veel kortverhalen en poëzie. Het was en is nog steeds een manier om mezelf en mijn gevoelens te uiten. Ik ging als kind wekelijks naar de bibliotheek waar ik uren kon doorbrengen. Mijn missie: het vinden van het perfecte boek om te verslinden. 

Op mijn twintigste startte ik samen met de vader van mijn kinderen mijn eerste zaak. Op de leeftijd van 21 kon ik mijn eerste zoon in de armen nemen.
Eigenlijk heb ik al twee zaken gerund, dus ik kan stellen dat ik een ondernemer ben. Ik hou ervan mezelf alle dagen opnieuw uit te dagen gezien dat de motor is wat me draaiend houdt.

Een aantal jaar geleden, toen ik mijn tweede zaak runde besloot ik een van de dromen die ik als kind al had eindelijk om te zetten in realiteit. Dus schreef ik me in op de Hogeschool te Gent voor de opleiding journalistiek. Terug naar school omgeven door tieners die dezelfde leeftijd hadden als mijn oudste zoon. Een vrij uitdagende en leerrijke ervaring. 

Twee jaar later werd mijn aandacht volledig opgeslorpt door mijn nieuwe functie in de bedrijvenwereld. Ik besloot toen mijn studies even 'on-hold' te zetten, ook mede omdat ik tot het besef was gekomen dat mijn interesses niet echt in het journalistieke luik lagen maar eerder in het maken van documentaires. Hartverwarmende verhalen brengen, verhalen waar mensen energie en de moed kunnen uit putten om zo het vertrouwen in zichzelf terug te vinden. 

Een aantal jaren terug heb ik het certificatie programma aan de Inge Rock Academy voltooid alsook een gecertificeerde NLP opleiding in de UK. Mensen helpen met het omgooien van hun leven en een positieve wending geven heeft me altijd gelukkig gestemd. Dus het starten van de opleidingsprogramma's was dan ook een logische next step voor me.


Op dag van vandaag geef ik workshops (Master Leaps) in hoe je je gedachten van negatief naar positief kan switchen. Ik help mensen die het gevoel hebben even vast te zitten, die het moeilijk hebben keuzes te maken in het leven. Door middel van coaching sessies breng ik ze naar het punt van voldoening.

Geniet van mijn blogverhalen en laat ze je inspireren in de zoektocht naar je nieuwe zelf, geluk vinden in de kleine dingen die dit wonderlijke leven te bieden heeft. 


Dit ben ik

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x