Life coaching - 1 op 1 coaching


Het is al lang geen geheim meer dat we het allemaal razend druk hebben en denken dat we geen tijd meer hebben voor onszelf, voor wat vrije tijd. Misschien heb je keuzes gemaakt in het verleden die je nu niet meer gelukkig maken en waar je blijft aan ‘vasthangen’. 

Het is dan ook allemaal zo makkelijk om in ons vertrouwde leventje te blijven ronddolen. We beseffen dat er meer moet zijn en als gevolg beginnen we ons niet zo lekker meer te voelen in ons vel. We herkennen ons allemaal wel eens in het gevoel van ‘gemis’. Soms weten we niet eens wat we willen, waar we van dromen. We weten dat er meer voor ons is weggelegd, maar we kunnen het niet zien.

Life coaching zorgt ervoor dat je opnieuw inzicht krijgt in je leven. We gaan samen op zoek naar die inzichten, de oorzaken en die nieuwe weg. We werken met alle potentieel wat je in je hebt richting dat perfecte leven. Het inzicht dat je je leven in handen kan nemen en eindelijk zaken kan gaan veranderen. Het is oké om te dromen en die achterna te gaan.


"Wat is Life Coaching nu precies?"


Wel, Life coaching is gericht op zelfontplooiing. Life coaching helpt je je doelstellingen te realiseren. Op een bepaald moment in je leven kan je je onrustig voelen in één of meerdere levensgebieden: Professioneel, financieel, privé of emotioneel. In Life Coaching ligt de nadruk op het optimaliseren en in balans brengen van je totale levenskwaliteit. Soms weet je niet meer hoe je uit een bepaalde situatie kan komen. Je weet niet meer van welk hout pijlen te maken. Je leeft in een bepaalde 'routine' en ziet geen uitkomst. Life coaching helpt je door je andere perspectieven aan te bieden, nieuwe inzichten."Wat doet een coach nu net anders?"

Een coach is objectief en een goede luisteraar. Een coach houdt je een spiegel voor. Door middel van heel gerichte en kritische vragen wordt je uitgedaagd om je grenzen te verleggen. Een coach steunt je doorheen je traject en zet je aan tot het ondernemen van actie. Een coach motiveert en inspireert je richting je gewenste resultaten. Heel dikwijls zitten we 'vast' in een routine en blijven we met onze gedachten op diezelfde plaats. Heel vaak klampen we ons vast aan oude vertrouwde gewoontes en overtuigingen die ons in het verleden zijn opgelegd. Het is nu net door de gesprekken met je coach dat je uit die wirwar een uitweg vindt richting jouw doel. 


Hoe werkt het? 

We beginnen met een vrijblijvend intake gesprek. Het is belangrijk dat we elkaar leren kennen en dat er een ‘klik’ is. Het moet goed voelen willen we gaan samenwerken. Dit is van toepassing voor beide partijen. Het belangrijkste in coaching is het vertrouwen. Ongeremd je verhalen kunnen vertellen zodat we inzicht krijgen in hoe je de eerste stappen kan zetten.


Na het intake gesprek kijken we waar ‘de knoop’ zit en hoeveel sessies er nodig zijn hier door te komen. Dit kan in 6 of 9 sessies.


Hoog tijd om in jezelf te investeren en je opnieuw gelukkig te voelen met alle beslissingen die je zal nemen.

Geen nood, we kunnen ook online samenwerken!


Life coaching - 1 op 1 coaching

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x