Coaching Gent en omstreken

Op zoek naar coaching in Gent?

Dare to Leap Life coaching in Gent en omstreken. Bij Life coaching gaat het allemaal om de begeleiding van mensen die op de een of andere manier even vast komen te zitten. Is dit nu door angst, gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid, keuzes moeten maken ... Life coaching helpt je binnen de verschillende levensgebieden. Misschien ben je op zoek naar een personal coach die je dat duwtje in de rug geeft richting je ware ik, richting je pure innerlijke zelf.

Dare to Leap coach, Vicky Drappier, gaat met jou op zoek naar wat jij nu echt wil in dit leven. Wie ben jij en wat wil je nu echt? Wat zijn de dromen en de doelen die je voor ogen hebt maar angst om ze daadwerkelijk uit te voeren. Wat houdt je tegen? Is het je directe omgeving of eerder de angst om stappen te zetten? Samen bouwt ze met jou aan voldoende zelfvertrouwen en inzichten in hoe je je ultieme dromen kan gaan realiseren. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging want je huidige leven is als een sleur geworden. Ben je nog gelukkig in je relatie? Krijg je het financieel nog wel allemaal voor elkaar?  Is je job wel echt wat je al altijd wilde doen?


Life coaching in Gent

Life coaching zorgt ervoor dat geen obstakel nog te groot is. Je wordt begeleidt om het beste uit jezelf te halen door inzicht te krijgen in wat jou weerhoudt van eindelijk die nieuwe resultaten neer te zetten.

Op een bepaald moment in je leven kan je je onrustig voelen in één of meerdere levensgebieden. Professioneel, financieel, privé of emotioneel. Life coaching is gericht op zelfontplooiing. Je leert keuzes maken en je wordt gestimuleerd om resultaten te behalen en je doelen daadwerkelijk te verwezenlijken.
Weet dat de sleutel tot succes bij jezelf ligt!

Het is al lang geen geheim meer dat we het allemaal razend druk hebben en denken dat we geen tijd meer hebben voor onszelf, voor wat vrije tijd. Misschien heb je keuzes gemaakt in het verleden die je nu niet meer gelukkig maken en waar je blijft aan ‘vasthangen’.

Het is dan ook allemaal zo makkelijk om in ons vertrouwde leventje te blijven ronddolen. We beseffen dat er meer moet zijn en als gevolg beginnen we ons niet zo lekker meer te voelen in ons vel. We herkennen ons allemaal wel eens in het gevoel van ‘gemis’. Soms weten we niet eens wat we willen, waar we van dromen. We weten dat er meer voor ons is weggelegd, maar we kunnen het niet zien.

Life coaching zorgt ervoor dat je opnieuw inzicht krijgt in je leven. We gaan samen op zoek naar die inzichten, de oorzaken en die nieuwe weg. We werken met alle potentieel wat je in je hebt richting dat perfecte leven. Het inzicht dat je je leven in handen kan nemen en eindelijk zaken kan gaan veranderen. Het is oké om te dromen en die achterna te gaan.

In één op één sessies in het kantoor in Gent, Oost-Vlaanderen, verwelkomt Vicky je met open armen. In eerste instantie kom je naar de kantoren in Gent waar je een intake gesprek hebt. Er moet een goede klik zijn tussen beide partijen. Zo een verkennend gesprek is volledig vrijblijvend en neemt een uurtje in beslag. Tijdens dat gesprek krijg je al inzicht in wat je momenteel in de weg staat om vooruitgang te boeken.


Wil je graag eens zelf horen van een coachee wat zij er van vindt ...

Dit is Diana, zij getuigt wat life coaching voor haar betekende. Diana is Engels-talig maar woont in Nederland. 


Gezien de huidige situatie met Covid-19 is online coaching ook mogelijk waardoor je niet per se tot in Gent hoeft te komen maar ook perfect van op afstand begeleiding kan krijgen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x