Dare!

Angst houdt ons tegen te groeien in het leven. Angst is de grootste dooddoener van onze dromen. We hebben de neiging om alles in het leven te ‘overpeinzen’. Als gevolg beginnen we aan onszelf te twijfelen en uiteindelijk ondernemen we geen actie.

Je kan angst ervaren in vele situaties. Soms kunnen de kleinste dingen in het leven je de griezels geven en je weerhouden om in actie te treden. Sta niet toe dat het gevoel van angst je tegenhoudt. Laat angst je niet beletten om uit je comfortzone te komen. Doorbreek de angst op elk moment in het leven. Alleen jij kan het tegenhouden!

Weet dat vertrouwen een vaardigheid is. Vertrouwen is het vermogen om van gedachte naar actie over te gaan. Vertrouwen is de bereidheid om het op zijn minst te proberen. Dus stop met twijfelen en onderneem actie. Geloof in jezelf. Durf …


Durf te zijn wie je echt bent.
Durf lief te hebben in dit leven.
Durf je kwetsbaar op te stellen.
Durf op sommige momenten in het leven te verliezen.
Durf vertrouwen te hebben.
Durf toegewijd te zijn.
Durf gewoon de sprong in het leven te wagen!


Misschien ga je op dit moment door één of meerdere onaangename situaties. Weet gewoon dat het ok is. Het toont je de weg naar een beter leven.

In dit boek zal ik enkele verhalen uit mijn leven met je delen om je te laten zien dat we allemaal onze tegenslagen en ervaringen in het leven hebben. De manier waarop je ernaar kijkt en erop reageert, is wat het grootste verschil maakt in de richting van een gelukkig en bevredigend leven!


Dare!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x