Live life on your own terms!

Als een full time zakenvrouw, gecertificeerde life en performance coach, heb ik door de jaren heen ondervonden dat we in het leven heel wat tegenslagen te verwerken hebben. Omgaan met die tegenslagen en ze omzetten naar een positieve uitkomst is iets wat ik doorheen de jaren heb geleerd. Beslissingen nemen die mijn leven - zoals ik het kende - een totaal andere richting deed uitgaan in een fractie van een seconde. Heel dikwijls met angst voor het onbekende, maar ik deed het steeds op mijn eigen voorwaarden.

Alle veranderingen of gebeurtenissen in het leven kunnen gepaard gaan met negatieve gevoelens. Weet dat deze gebeurtenissen er geweest zijn met het doel ons 'rijper en volwassener' te maken. Uit elke tegenslag kan een les worden geleerd. Of dit nu op professioneel of persoonlijk vlak is. 

Ongetwijfeld heb je je ooit de vraag gesteld: "Waarom?" of "Waarom ik?". Ik ben ervan overtuigd dat je op een dag precies wist waarom. Wees dankbaar voor het gebeurde. Zit niet te zeuren en te mopperen. Hoe sneller je je 'ongeluk' omzet in een positieve visie op de zaken, hoe sneller je je resultaten zal bereiken. 

Dare to Leap and live life on your own terms

Groepscoaching voor bedrijven

Wat als je je resultaten zou kunnen verbeteren en je ambities eindelijk waarmaken? Door het verkrijgen van inzichten in je gedrag en een positieve instelling zullen je resultaten ook verbeteren.

Lees meer keyboard_arrow_right

1 op 1 coaching

Op een bepaald moment in je leven kan je je onrustig voelen in één of meerdere levensgebieden. Professioneel, financieel, privé of emotioneel. Life coaching is gericht op zelfontplooiing. Je leert keuzes maken en je wordt gestimuleerd om resultaten te behalen en je doelen daadwerkelijk te verwezenlijken.

Lees meer keyboard_arrow_right

Master Leap - De weg naar een nieuw en positief leven

Oh ja we kennen het allemaal. 2020 komt nu wel heel dichtbij en dan is het ook tijd om die goede voornemens en die doelen op te lijsten. Ben jij ook zo iemand die na slechts een paar weken de handdoek in de ring gooit en met de meest idiote excuses jezelf verdedigt? Zou je niet willen weten hoe je je goede voornemens voor eens en voor altijd kan omzetten in realiteit? Door deel te nemen aan deze Master Leap workshop zal je inzicht krijgen in hoe onze geest werkt en hoe je al je doelen en dromen kan waarmaken! Kortom, dan is dit programma je op het lijf geschreven!

Lees meer keyboard_arrow_right

Dare 2 - "Change direction"

In dit jaarprogramma neem je die eerste stappen richting zelfvertrouwen en open je nieuwe deuren voor jezelf. Nog grotere dromen realiseren samen met de Master Leapers community.

Lees meer keyboard_arrow_right

"Nu is de tijd gekomen dat ik kan zeggen IK BEN ..."

Tijdens de laatste sessie van de Master Leap classes moet iedereen iets naar voor brengen gezien ze op dat moment al heel wat aan zelfvertrouwen hebben teruggewonnen. Toch nog dat extra stapje zetten, het podium op en uit de comfort zone. Wat M. op dat moment voor ons bracht gaf me een krop in de keel …

Lees meer keyboard_arrow_right

{{ quote_text }}

star
star

{{ name }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x