Live life on your own terms!

Als een full time zakenvrouw, gecertificeerde Life en performance coach, heb ik door de jaren heen ondervonden dat we in het leven heel wat tegenslagen te verwerken krijgen. Omgaan met die tegenslagen en ze omzetten naar een positieve uitkomst is iets wat ik doorheen de jaren heb geleerd. Beslissingen nemen die mijn leven - zoals ik het kende - een totaal andere richting deden uitgaan in een fractie van een seconde. Heel dikwijls met angst voor het onbekende, maar ik deed het steeds op mijn eigen voorwaarden.

Een aantal jaren terug heb ik dan ook beslist dat ik me zou inzetten in het helpen van mensen die het even moeilijk hebben in het leven. Ze dat duwtje in de rug te geven. Met een objectieve kijk en zonder vooroordelen een luisterend oor te zijn en ze te stimuleren stappen te ondernemen richting hun doelen en dromen. 

Life coaching zorgt ervoor dat geen obstakel nog te groot is, dat je eindelijk weer inzichten krijgt in het leven. Alle veranderingen of gebeurtenissen in het leven kunnen gepaard gaan met negatieve gevoelens. Het is nu net het durven erkennen van die emoties en ze een plaatsje geven wat zorgt voor de verandering in het leven. 

Weet dat je er niet alleen voor staat in het leven. De eerste stap naar verandering is durven erkennen en toelaten dat iemand je hulp biedt.

Dare to Leap and live life on your own terms

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x